Bestil reservedele - Primo Vinduer

Bestil reservedele

Omfattende sortiment

Primo Vinduers reservedelslager har et omfattende sortiment af dele både til vores eksisterende og til tidligere vinduesserier.

Det letteste er, hvis du indsender en forespørgsel her. Så kontakter vi dig og oplyser, om vi har reservedelen, og hvad den koster.

1
Fortsæt
2
Last Page
Navn *
Adresse *
Postnummer *
By *
Mailadresse *
Telefonnummer *
Evt. kundenummer
Evt. ordrenummer
Evt. positionsnummer
Evt. alder på elementet

Beskriv reservedelen så godt som muligt nedenfor. Hvis der er fabrikations navne eller numre på delen er det vigtigt at du skriver dem. For at være helt sikre på at vi kan finde den helt rigtige reservedel er det meget vigtigt at du samtidig uploader et foto.

Ønsker du at bestille flere reservedele klikker du på knappen ”Forespørg på endnu en reservedel”. Når du er færdig, klikker du på knappen ”Send”. Du vil modtage bekræftelse på at vi har modtaget forespørgslen indenfor 7 hverdage.  

Beskriv reservedelen *
Antal/mængde *
Upload foto
Filstørrelses grænse: 100 MB

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.