Hjælp til måltagning - Primo Vinduer

Hjælp til måltagning

Brug for hjælp til måltagning?

Alle vores vinduer og døre laves individuelt og efter mål. På vores ordrebekræftelse fremgår altid det udvendige karmmål. Kontroller alle mål på din ordrebekræftelse, inden udløb af rettefristen. Det er utroligt vigtigt, at dine nye vinduer og døre har de helt rigtige mål, således at de passer i murhullerne, og der kan stoppes og fuges korrekt. Hvis du ønsker hjælp til at tage de rigtig mål, hjælper vi dig gerne. Vi har dygtige fagfolk, der ved, hvordan man gør, og som vil hjælpe omhyggeligt til med at sikre, at alt bliver, som det skal være.

Ring 70 11 12 33, så er vi klar til at hjælpe dig.

Hvis du selv tager mål

Hvis du selv kaster dig over opmålingen, skal du huske at tage højde for fugningen: Vi anbefaler en gennemsnitsfugebredde på mellem 12 og 15 mm.
Pas på ved renoveringsopgaver. Vinduer og døre, der umiddelbart ser ud til at have samme størrelse, har det ofte ikke helt. Murhullerne kan variere i størrelsen, og derfor bør alle husets vinduer og døre opmåles individuelt.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.