Materialer

Hvilket materiale skal jeg vælge til mine vinduer?

Vi tilbyder vinduer og døre i træ/alu, plast/alu og plast. Fælles for dem alle er lang holdbarhed og minimale krav til vedligehold. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi for kvaliteten og lang holdbarhed.

Naturligvis er der forskel på materialernes egenskaber og spidskompetencer. Men dybest set handler det mest om temperament, traditioner og holdninger.

Vi synes, du frem for alt skal vælge lige det materiale, du synes bedst om.

Træ/alu

Med trævinduets charme på indvendig side og pulverlakeret aluminium på udvendig side. Hvidmalet træ indvendigt, fingerskaret uden knaster og forarbejdet i vores eget snedkeri – godt håndværk. Slanke profiler og godt dansk design.

Bemærk vores helt unikke Primo karm, hvor karmens yderste del er lavet i vejrbestandigt komposit – vores helt egen isolator. Svejset i hjørnerne og sikkerhed for at der aldrig kommer vand ind til karmtræet. Vores stærkeste bud på et godt træ/alu-vindue i sin helt egen klasse.

Primo/plast

Hos Primo Vinduer har vi vores helt eget program i vinduer og døre af plast, designet præcis til det skandinaviske marked med respekt for vores byggetraditioner. Vores plastvinduer og døre er Danmarks mest solgte gennem mere end 45 år.

Smukke og slanke profiler der adskiller sig væsentligt fra alle andre på markedet. Med Primo plastvinduer får du ekstrem lang holdbarhed, minimale krav til vedligehold og en rigtig god energiprofil. Plast er et varmt materiale, der holder sig smukt i mange år.

Plast/alu

Med Primo Vinduers plast/alu-program får du et helt unikt produkt. Indvendigt får du alle fordele fra vores kendte plastprogram, og udvendigt får du pulverlakerede aluminiumsprofiler i lige den farve, du ønsker dig. Resultatet er et smukt og holdbart produkt.

Vi anvender samme slanke danske profiler som i vores plastprogram. Et helt unikt Primo-produkt der vil holde sig smukt år efter år.