Kontakt os - Primo Vinduer

Kontakt os

Salg og kundeservice

Kontakt_os

Eller kontakt din lokale vinduesrådgiver

Vores vinduesrådgivere har alle en faglig baggrund fra byggeriet, som gør dem til gode sparringspartnere i dit byggeprojekt.  Kontakt dem for at blive hjulpet bedst muligt gennem processen med at vælge vinduer og døre

Ivan Ohrt

Vinduesrådgiver

Sydvest, Midt- og Vestjylland

 

Kim Rasmussen

Vinduesrådgiver

Sjælland, Lolland Falster, Fyn
og Bornholm

Søren Ole Nielsen

Vinduesrådgiver

Nordjylland

 

Palle Corydon

Vinduesrådgiver

Sønderjylland, Østjylland og Fyn

 

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.