Om os

Primo Vinduer – lang tradition for ordentligt håndværk

Gennem mere end 45 år har vi designet og produceret vinduer og døre på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen

Danske vinduer i dansk design og dansk produktion – det er Primo Vinduer. Vi er en af Danmarks bedst kendte producenter af vinduer og døre i træ/alu, plast/alu og plast.

Virksomheden, der er hundrede procent danskejet, blev grundlagt i 1974 og har lige fra starten været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Uanset materialevalg er et vindue fra Primo Vinduer en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning med fokus på funktion, kvalitet og design. Alle vinduer og døre produceres individuelt efter mål, hvad enten det er træ/alu, plast eller plast/alu vinduer og døre.

Primo Vinduer yder professionel rådgivning til private boligejere såvel som til fagfolk, forhandlere, håndværkere, projekterende, arkitekter m.fl. Om ønsket, står vi også for opmåling, tilbudsgivning, ordrestyring og montage. Primo Vinduer hjælper dig hele vejen.

Danske vinduer og døre fra dansk produktion

Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk, når det er bedst.

Alle vores produkter er designet til danske byggetraditioner. Vi har det helt rigtige design, uanset om det gælder nænsom renovering eller moderne nybyggeri.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi gør det ordentligt.