Vores historie - Primo Vinduer

Vores historie

Primo Vinduers historie

Det hele startede for over 50 år siden i et baglokale i Tistrup i det sydvestlige hjørne af Danmark: Chresten Jensen bliver født i 1917 i en søskendeflok på 12. Han går i faderens fodspor og bliver murer og videreuddanner sig senere til arkitekt.

Chresten Jensen er en eventyrer og kreativ entreprenør, der griber enhver lejlighed til at kaste sig ud i nye eksperimenter. På et af sine eventyr – på en messe i England – falder han for en ekstruder til plastprofiler. I 1973 starter Chresten Jensens bror Charlo Jensen produktionen af de første staldvinduer op i Lintrup tæt på drengenes fødehjem. Primo Vinduer ser dagens lys i 1974, og få år senere er produktionen udvidet til også at omfatte boligvinduer.

Fra national til international

Chresten Jensens iværksættertrang bliver grundlaget for en af Danmarks største plastvirksomheder, Primo, og da sønnen Fleming Grunnet i overtager virksomheden efter sin far i 1972, løfter 2. generation plastvirksomheden op fra den jyske muld og ud på den internationale scene – og en ny æra med strategisk udvikling og økonomistyring. Primo-koncernen bliver en særdeles velkonsolideret virksomhed under Fleming Grunnets ledelse, og koncernen opkøber en række vinduesfabrikker i 2001/2002 og samler vinduesproduktionen i Lintrup.

Primo Vinduer bliver selvstændigt

Pr. 1. november 2013 skilles vinduesproduktionen fra ekstruderingsforretningen, og Primo Vinduer overtages af direktør Kristian Andersen. Hermed kan en ny æra tage sin begyndelse.
Primo Vinduer udvider sortimentet til nu også at omfatte træ/alu-vinduer, og der bygges ny fabrik ved hovedkontoret i Lintrup.

Det nye fabriksanlæg med topmoderne produktionsudstyr blev indviet i sommeren 2015.

Der er fart på virksomhedens udvikling, og i 2017 bliver der investeret massivt i et nyt topmoderne produktionsanlæg til fremstilling af træprofiler til en helt ny serie af træ/alu-vinduer og døre. Produktionen igangsættes i første kvartal 2018.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.