Find inspiration til dine nye vinduer og døre - Primo Vinduer

Inspiration

Bliv inspireret

Det kan hjælpe at kigge lidt på andre løsninger, når man står og skal vælge nye vinduer og døre til sin bolig eller virksomhed. Derfor har vi lavet denne side, hvor du kan blive inspireret. Husk, at du frit kan vælge, om dine vinduer skal være i træ/alu, plast eller plast/alu.

Hvilke vinduer skal jeg vælge? Det er et typisk spørgsmål, som vi får. At skifte vinduer og døre ud i boligen er ikke blot et spørgsmål om, hvad det koster her og nu, og hvad man sparer i energiforbrug på den lange bane. 

Det handler også om at vælge vinduer og døre, der passer til husets arkitektur, og som fungerer i hverdagen: Skal det være nemt at vaske udvendig side indefra? Hvilken slags vinduer er bedst på børneværelset? Og så videre.

Vi har leveret tusindvis af vinduer til alle mulige forskellige boliger og virksomheder rundt omkring i Danmark. Vi er stolte over, at folk er så tilfredse og glade, at de handler ved os igen og igen.

Derfor glæder vi os til at hjælpe dig med dine projekter. Husk, at du kan kontakte os helt uforpligtende for en snak om dit projekt.

Villa

Man siger, at vinduer og døre er husets øjne. De fuldender husets arkitektur. Netop derfor er valg af de helt rigtige vinduer meget vigtigt. De skal passe arkitektonisk til huset, samtidig med at skal kunne sørge for behagelig udluftning og den rigtige sikkerhed.

Derfor bør man være omhyggelig, når man vælger vinduer til sin villa. Vores professionelle vinduesrådgivere har stor erfaring og viden om valg af de rigtige vinduer.

Vi har leveret vinduer og døre til tusindvis af villaer over hele Danmark i alle tænkelige stilarter. Lad dig inspirere af de eksemplerne her, og kontakt os gerne helt uforpligtende for mere viden.

Etageejendomme 

Man skal trives med sine vinduer. Det skal være bekvemt i det daglige, hvor opgaver som vinduespudsning hurtigt skal kunne overstås, så du kan bruge tid på det, som betyder noget.

I etageejendom er det som ved andre boligtyper vigtigt med gode muligheder for udluftning, samt god sikring – så man undgår ulykker eller indbrud.

Vores vinduer holder i mange år, også ved minimalt vedligehold. Det minimerer omkostningerne og gør det attraktiv, uanset om det er til din egen lejlighed eller en udlejningsejendom.

Kontakt os gerne helt uforpligtende, hvis du vil se mere.

Landbrug

I landbruget er den daglige drift vigtig, når du skal ud og finde de nye vinduer eller døre. Vedligehold og rengøring tager tid, som koster penge. Det ved vi. Derfor kræver vores vinduer og døre minimal vedligeholdelse, så du kan bruge tid på det, som giver et godt resultat på bundlinjen.

Vi er danmarkskendte for vores plast og plast/alu vinduer og døre. Plasten er ekstrem robust og meget nem at rengøre. Det kan holde til den daglige drift på landet, og med en lang holdbarhed kan omkostningerne holdes nede.

Vi har gjort mange i landbrugssektoren tilfredse gennem årene. Vi finder gerne den helt rette løsning til dig.

Sommerhuse

Særligt materialet bør du overveje nøje, når du vælger vinduer og døre til sommerhuset. Ofte er sommerhuse placeret kystnært, hvor miljøet kan være hårdt. Derfor kan der være særlige krav til holdbarheden. Lang holdbarhed er et af de vigtigste områder for os, så du kan se frem til mange gode år med dine nye vinduer og døre.

Vi vil have, at du kan bruge tid på det, som betyder noget for dig. Særligt vores plast og plast/alu-serier er populære, da de ofte står mod det barske klima og giver dig ro til at hygge med familien i stedet for at ordne vinduer.

Uanset om dit sommerhus er moderne eller klassisk, så laver vi individuelle løsninger til en god pris, så du kan nyde livet.

Erhverv

Den daglige drift er vigtig i erhvervet. Det ved vi, fordi vi gennem årene har hjulpet mange virksomheder med de helt rigtige vinduer og døre. Minimalt vedligehold giver tid til det, som din virksomhed er god til. Og så er vores vinduer i en så god kvalitet, at de er ekstremt holdbare.

I erhvervslivet er miljøet nogle gange barskt. Vinduer og døre skal kunne holde til nogle tæsk. Det kan særligt vores plast og plast/alu materialer. De er særligt hårdføre, så du kan udføre dit arbejde uden at skulle tænke for meget over at passe særligt på.

Lad dig inspirere af billederne her, og kontakt os gerne helt uforpligtende, hvis du vil se mere.

Tæt lav byggeri

Vi har leveret vinduer og døre i tusindvis til tilfredse boligejere i hele Danmark i mange år. Når du vælger vinduer til din bolig er det vigtigt, at de passer til bygningernes arkitektur. Vinduerne er husets øjne. Men ud over det visuelle, er det også vigtigt med de praktiske funktioner, som du skal bruge i hverdagen. Du skal kunne lufte ud, rengøre vinduerne og have den bedste sikring af boligen.

Men frygt ikke, at du skal bruge oceaner af tid på at holde dine vinduer ved lige. Vores vinduer stiller minimale krav til vedligeholdelse, hvilket betyder at du kan bruge tid på det, der betyder noget for dig.

Vi hjælper dig gerne med individuelle løsninger.

Offentlige bygninger

Minimalt vedligehold er ofte noget af det, som vores mange kunder i det offentlige fremhæver som værende vigtigt. Derfor er vi stolte over, at vi kan levere vinduer, som stiller minimale krav til vedligehold, og som kan holde til noget. Det er nemlig vigtigt, at man kan regne med sine vinduer og døre. Særligt i institutioner som skoler og andre offentlig bygninger, hvor de ofte kan blive udsat for lidt af hvert i hverdagen.

Vores plast eller plast/alu-serier er særligt populære, da de har en ekstrem god holdbarhed og stiller minimale krav til vedligeholdelse. Plasten er derudover nem at rengøre igen og igen. Vi har leveret vinduer og døre til skoler og mange andre offentlige institutioner i mange år. Så kontakt os endelig, hvis du vil se mere.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.