Leveringstid og opbevaring - Primo Vinduer

Leveringstid og opbevaring

Levering

Vores produkter er håndværk, og leveringstiden kan derfor variere for de enkelte produktserier og sæsoner. Kontakt os derfor for at få oplyst leveringstiden for dit projekt.

Skriv til os på info@primovinduer.dk – eller ring til os på 70 11 12 33

Håndtering og opbevaring ved levering

Ved aflæsning og videre håndtering af elementerne er det vigtigt at sikre, at der anvendes hjælpemidler og metoder, som ikke medfører skader på elementerne.
Ved modtagelsen skal det kontrolleres, at leverancen stemmer overens med det aftalte, og at der ikke forekommer åbenlyse mangler eller fejl (f.eks. transportskade) ved elementerne.
Skulle der være anledning til reklamation, skal Primo Vinduer straks underrettes herom, inden elementerne monteres.

Beskyttelsesfolie og lign.

Mærkater og korkbrikker på ruder bør fjernes inden for 1-2 uger efter modtagelsen. Evt. hjørnebeskyttere, afdækningsfolie eller anden beskyttende emballage må først fjernes, når elementerne monteres.

Primo Vinduer leverer normalt vinduerne direkte på byggepladsen for at sikre, at de når frem i perfekt stand.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.