Indsend reklamation - Primo Vinduer

Indsend reklamation

Sådan indsender du en reklamation

Sådan opretter du en serviceordre

Er noget ved dine Primo Vinduer eller døre ikke som du mener det bør være, er det her du kan indsende en reklamation til os.

VIGTIGT: Det er vores kunde, der skal indsende reklamationen. Altså har du købt dine vinduer/døre ved håndværker eller trælast, så er det dem, der skal indsende reklamationen. Kan du af en eller anden årsag ikke komme i kontakt med denne, ja så indsender du bare din serviceordre direkte her.

1
Fortsæt
2
Last Page
Kundenavn *
Kundenummer *
Ordrenummer *
Kontaktperson *
Mailadresse *
Telefonnummer *
Kontaktperson hvor elementet(erne) er monteret (eksempelvis beboer) *
Telefonnummer på kontaktperson hvor elementet er monteret (eksempelvis beboer) *
Adresse hvor elementet er monteret *

Nedenfor indtastes først positionsnummer (fremgår af ordrebekræftelsen), herefter beskrives reklamationen og der uploades meget gerne et foto.

Ønsker du at reklamerer over flere elementer klikker du på knappen ”Ny position”. Når du er færdig, klikker du på knappen ”Send”. Du vil modtage bekræftelse på at vi har modtaget reklamationen indenfor 7 hverdage.  

Positionsnummer *
Beskriv problemet/reklamationen *
Upload et billede/billeder af problemet/reklamationen (max 100mb)
Filstørrelses grænse: 100 MB

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.