Ældre hus i ny forklædning - Primo Vinduer

Ældre hus i ny forklædning

At vælge vedligeholdelsesfrie vinduer og facadebeklædning sparer ikke bare tid og penge – det gør også huset mere attraktivt for travle børnefamilier og ældre par, hvis huset engang skal sælges

Poul Nissen

Ældre hus i ny forklædning

Da familien Nissen købte den 152 m2 store villa tilbage i 2000, var det med totalrenovering for øje. Både ude og inde og med det helt klare mål, at der skulle være så lidt som muligt at pleje og passe bagefter. Derfor var Poul Nissen slet ikke i tvivl om, at der skulle plastvinduer fra Primo i huset. Vinduerne er købt gennem den lokale trælast.

Huset fra 1964 er oprindeligt opført i gasbeton. Familien valgte at sætte gule sten uden på gasbetonen, og sammen med de nye vinduer har den nye facade givet huset et nyt og moderne look. Kronen på værket er den store karnap i stuen, der kom til i 2005 og har bragt ekstra lys og luft ind i rummet.

Senest er huset i 2007 udvidet med garage og værksted, og også her har Poul Nissen tænkt i vedligeholdelsesfrie materialer.

Sidehængte vinduer med sprosser

– Jeg valgte en facadebeklædning med plader i grå eternit, som står godt til de gule mursten. Nu mangler jeg bare at skifte underbrædderne under tagudhænget ud med eternit, så passer huset stort set sig selv.

Familien har valgt sidehængte vinduer med sprosser til huset. Sprosserne er af typen, der ligger i glasset, så det er nemt at vaske vinduerne. De oplukkelige vinduer i karnappen er topstyret og åbner udad; karnappen kostede i 2005 14.000 kr.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.