Et slot på bøhlandet - Primo Vinduer

Et slot på bøhlandet

Vi har en arkitekt i familien, som anbefalede trævinduer – han anede nok ikke, at man kunne få smukke buer og klassiske småsprossede dannebrogsvinduer i plast.

Pia Bilstrup

Blistrups drømmehus

Pia og Torben Bilstrups drømmehus fylder smukt og godt i landskabet. Ejendommens arkitektur leder tankerne hen på fordums slotte, skønt der tale om et nybyggeri fra 2007. Kviste og krinkelkroge, højt til loftet, glaseret tegltag, buer og sprosser – alt sammen underbygger det indtrykket af en moderne herregård. Og det er vel også, hvad det er, denne perle på den jyske hede.

Med hjælp fra arkitekt Øjvind Andersen, Arkitektladen i Ribe, har Pia og Torben skabt et hjem ud over det sædvanlige. 370 spændende kvadratmeter fordelt på to etager har familien at boltre sig på. 19 hjørner og 6 kviste giver huset mange utraditionelle detaljer. Byggeriet har stillet store krav til vinduespartierne, bl.a. med buede vinduer og en stil, der passer til arkitekturen.

Det skal være nemt

Primos klassiske sidehængte vinduer af typen Dannebrog rammer husets stil perfekt. Pia har ikke tøvet med at iklæde vinduerne mere moderne ”udstyr” i form af ilagte sprosser og greb i stedet for de oprindelige stormkroge og hasper.

– Det skal være nemt at vedligeholde og gøre rent, understreger Pia.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.