Feriecenter får ny facade - Primo Vinduer

Henne Strand Feriecenter: Holdbar facade i barsk klima

De var ikke de billigste, men de var de bedste.
Det er kvaliteten og servicen, der tæller, og Primo kan begge dele.

Tove Gammelgaard, inspektør og daglig leder af Henne Strand Feriecenter

Henne Strand Feriecenter

Vi er derude, hvor mågerne vender. Henne Strand – smukt og barsk på én gang. Lige bag klitten på den kilometerlange sandstrand ligger Henne Strand Feriecenter, med kig ned til bylivet til den ene side og Vesterhavet til den anden. Nu med ekstra godt udsyn gennem nye vinduer fra Primo.
Inspektør Tove Gammelgaard, der er daglig leder af feriecentret. tager imod og fortæller om stedet og om renoveringen, der endte med en Primo løsning.

Inspektør Tove Gammelgaard, der er daglig leder af feriecentret. tager imod og fortæller om stedet og om renoveringen, der endte med en Primo løsning.

– Henne Strand Feriecenter består af 70 privatejede lejligheder. Ejerne har allerførst skullet blive enige om, at det var en god idé at investere i nye vinduer og døre plus ny facadebeklædning, fortæller Tove Gammelgaard. Sammen med bestyrelsen har hun stået i spidsen for projektet og sammenfatter resultatet og samarbejdet med Primo i få vendinger:

Komplet facadeløsning

– Vi var ikke i tvivl om, at vi ville have plastvinduer – de skal jo kunne holde til de barske vejrforhold her på vestkysten – uden for meget vedligeholdelse

– Det hele gik op i en højere enhed, da Primo Vinduer indvilligede i også at stå for udskiftning af facadebeklædningen; her har vi igen valgt en vedligeholdelsesfri løsning, nemlig Ivarplank (fibercement, red.).

– De var ikke de billigste, men de var de bedste.

– Allermest overrasket har jeg og de enkelte ejere været over den stand, montørerne har efterladt lejlighederne i – nærmest ikke til at se, at de har været der.

Det har været et problemfrit forløb, selvom det er et omfattende projekt at renovere så mange lejligheder. Det skal dog også siges, at vi har valgt at dele den op i to etaper; sidste etape starter først igen til vinter, tilføjer Tove. Så får feriegæsterne højsæsonen i fred og ro, og ejerne får deres sædvanlige lejeindtægt.

Så meget lysindfald som muligt

Ejerkredsen har valgt den nye Energy serie fra Primo Vinduer – det nyeste design fra fabrikken med klare, enkle linjer og smalle profiler, der giver optimalt lys i stuen. I forgangen har man valgt en dør med glasparti, igen for at lukke mest muligt lys ind; her er glasset behandlet i et sandblæst look, der gør det umuligt at se igennem.

Ved siden af et ansigtsløft til centret kan Tove Gammelgaard og de 70 boligejere samtidig se frem til et lavere energiforbrug. Vinduer og døre er oftest den store synder, når varmeregningen skal betales, så det vil som regel vise sig at være en god investering på sigt at skifte de gamle vinduer ud.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.