Flot medbyggerprojekt - Primo Vinduer

Flot medbyggerprojekt

Det er solidt materiale, og fugningen er noget flottere og end ved de træ-alu vinduer, vi havde kigget på

René Ingvardsen

Nybyggeri

Tina og René Ingvardsen var medbyggere på huset fra KHS Huse. Huset er opført i 2007, og René har selv stået for det meste af byggeriet indendørs. Resultatet er blevet en moderne og stilsikker villa med masser af plads, lys og luft.

Nemt at holde

Tina er dagplejemor, så hjemmet er samtidig Tinas arbejdsplads, og blandt andet derfor har det været vigtigt at vælge materialer, der gør huset nemt at holde. Og at huset kan holde til at blive brugt at mange mennesker i løbet af dagen.

Værelser med sidehængte vinduer

Værelserne har sidehængte vinduer; i de øvrige rum har familien valgt topstyrede vinduer. Udvendigt er vinduerne beklædt med alu i antrazitgrå. Vinduer og døre blev købt gennem KHS Huse, der også stod for montagen af de i alt 13 vinduer, en dobbelt terrassedør samt to facadedøre, den ene med et sideparti.

For mere information kontakt vinduesrådgiveren eller KHS Huse:
98 52 27 11khs-huse@khs-huse.dk

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.