Moderne alu-look til børnefamilien - Primo Vinduer

Moderne alu-look til børnefamilien

Vi har haft et utroligt godt samarbejde med Primo undervejs. Det har været et fælles projekt at finde de helt rigtige løsninger, og vi har fået førsteklasses rådgivning i hele forløbet.

Jesper Mortensen

Nybyggeri i 2008

Da Birgitte og Jesper skulle i gang med at opføre drømmeboligen i 2008, tog de sig god tid til at se sig omkring og blive inspireret af andre løsninger. På et tidspunkt kørte de rundt og kiggede på tagkonstruktioner og spottede ved dén lejlighed nogle flotte vinduer med alufacade.

Specialfarve i alufacaden

Da de fandt ud af, at de kunne få vinduer med plast indvendigt og den eloxerede sølvalu-belægning udvendigt, var de ikke i tvivl om, hvilke vinduer huset skulle have.

Minimal vedligehold med et ekstra plus

Indretningen bærer tydeligt præg af, at parret ikke er gået på kompromis i valg af materialer og inventar; prisen har ikke været afgørende for, hvad de har udstyret huset med – heller ikke når det gælder vinduer og døre. Prisen for døre og vinduer omfatter ikke mindre end 23 vinduer, en dobbelt terrassedør samt det flotte indgangsparti.

Primos Alulight serie opfylder Birgitte og Renés krav om minimal vedligehold. At vindueskarme og gerigter efterfølgende har vist sig at være utroligt lette at holde og rengøre, er naturligvis et ekstra plus.

Vinduer og døre er købt igennem Stark Hobro, der forhandler Primos produkter.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.