Moderne alu-look til børnefamilien

Vi har haft et utroligt godt samarbejde med Primo undervejs. Det har været et fælles projekt at finde de helt rigtige løsninger, og vi har fået førsteklasses rådgivning i hele forløbet.

Jesper Mortensen

Nybyggeri i 2008

Da Birgitte og Jesper skulle i gang med at opføre drømmeboligen i 2008, tog de sig god tid til at se sig omkring og blive inspireret af andre løsninger. På et tidspunkt kørte de rundt og kiggede på tagkonstruktioner og spottede ved dén lejlighed nogle flotte vinduer med alufacade.

Specialfarve i alufacaden

Da de fandt ud af, at de kunne få vinduer med plast indvendigt og den eloxerede sølvalu-belægning udvendigt, var de ikke i tvivl om, hvilke vinduer huset skulle have.

Minimal vedligehold med et ekstra plus

Indretningen bærer tydeligt præg af, at parret ikke er gået på kompromis i valg af materialer og inventar; prisen har ikke været afgørende for, hvad de har udstyret huset med – heller ikke når det gælder vinduer og døre. Prisen for døre og vinduer omfatter ikke mindre end 23 vinduer, en dobbelt terrassedør samt det flotte indgangsparti.

Primos Alulight serie opfylder Birgitte og Renés krav om minimal vedligehold. At vindueskarme og gerigter efterfølgende har vist sig at være utroligt lette at holde og rengøre, er naturligvis et ekstra plus.

Vinduer og døre er købt igennem Stark Hobro, der forhandler Primos produkter.