Nybyggeri med stilsikker modernisme - Primo Vinduer

Nybyggeri med stilsikker modernisme

Jeg blev virkelig glad, da jeg opdagede Primos plast/alu vinduer, AluLight. Det er en elegant og samtidig vedligeholdelsesfri løsning.

Jeg kan kun anbefale at montere indbruds- og børnesikring i vinduer og døre, det skaber tryghed hos både os og børnene.

Michael Laugesen

Stilsikkert arkitekttegnet nybyggeri

Otte måneders orlov skulle der til, førend familien Laugesens drømmebolig stod klar. Michael Laugesen har stået for det meste af byggeriet selv, herunder opmåling og montering af vinduer og døre.

Opdagede plast/alu kombinationen på nettet

Til at tegne huset fik familien hjælp af en arkitekt. Da de skulle vælge vinduer til boligen, gik Michael på nettet for at lede efter vedligeholdelsesvenlige løsninger. Efter at have hørt et par dårlige historier om træ/alu, blev hans nysgerrighed vakt, da han på Primos hjemmeside læste om AluLight, et plast/alu vindue med hvid plast indvendigt og aluminiumsbeklædning udvendigt.

Informativt besøg var overbevisende

Han kørte til vinduesfabrikken i Lintrup, hvor han mødtes med en fagmand i Primos kundecenter og var med ude i produktionen for at se forskellige udformninger og detaljer. Besøget på fabrikken var en overbevisende og informativ måde at skaffe sig produktkendskab på. Elementerne købte han igennem den lokale trælast.

Familien endte med at vælge topstyrede vinduer med antrazitgrå alufacade, i alt ca. 20 vinduer og 4 facade- og terrassedøre samt et stort vinduesareal i indgangspartiet. Vinduerne matcher både i stil og farve den moderne arkitektur, og resultatet er blevet en utraditionel og velfungerende bolig for børnefamilien, der tæller far, mor og tre piger. Huset er på196 m2, ekskl. garageanlæg.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.