Nyt stuehus på Skærhovedgård - Primo Vinduer

Nyt stuehus på Skærhovedgård

Selvfølgelig skulle vi have Primo vinduer igen, magen til dem der sad i det gamle stuehus. Vi har fået alle de kendte fordele med dreje-kippe funktion, nul vedligehold og lang levetid – blot i ”nye klæder”. Vi synes, resultatet er blevet rigtig godt, men bedøm selv!

Birthe og Peter Møller

Stor renovering

Det gamle stuehus på Skærhovedgård har tjent som skiftende landbofamiliers privatbolig igennem mere end 100 år. I 2009 var det så slut – familien Møller besluttede at opføre et nyt stuehus og rive det gamle ned. Tømrermester Karl Erik Lund har stået for byggeriet, og vinduerne er købt gennem Stark.

Skulle have Primo igen

Birthe og Peter Nielsen Møller var ikke i tvivl om, at der skulle sidde vinduer og døre fra Primo i det nye hjem; Primos vinduer havde holdt til det sidste i det gamle stuehus – og holdt sig godt! Familien har også sat pris på drej-kip funktionen, der gør det nemt at lufte ud og vaske vinduer. Peter og Birthe vidste desuden, at selvom de nu skulle opføre et hus med en noget anderledes arkitektur, kunne de få skræddersyet vinduerne til byggestilen.

Med buer og sprosser

Der er lidt herregårdsstil over det nye stuehus: En bred trappe fører op til hovedindgangen, der åbner op ind til en hall. Fra den store stue er der panoramablik over mark og eng, og en dobbelt terrassedør fører ud til haven. Fra soveværelset er der adgang til en altan; der er ikke sparet på hverken terrassedøre eller hoveddøre. Huset er opført i to plan – med kælder og forskudt plan nederst og et højtliggende stueplan øverst, i alt 235 m2 beboelse. I hver gavlende er der indgang til kælderetagen, og boligen har ikke færre end 22 vinduer, smukt fordelt over hele bygningen.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.