Parcelhuset fik et løft - Primo Vinduer

Parcelhuset fik et løft

Montørerne var fantastiske. De efterlod sig simpelthen ingen spor overhovedet!

Eva og Jens Odgaard

Villa fra 1973

Eva og Jens Odgaards hus er en gedigen og velholdt villa, som har været familiens hjem, siden det stod færdigbygget i 1973. Sidst på året i 2009 erkendte parret, at det nok var tid at tænke på at få skiftet trævinduerne ud, og den hårde vinter skubbede yderligere til processen: Ruderne duggede lige så meget indenfor som udenfor, og de gik i gang med at afdække markedet for vedligeholdelsesfri og energibesparende vinduer med lavenergiruder.

God service hele vejen

At det endte med Primo, skyldtes især virksomhedens høje service med faglig rådgivning, opmåling og individuelle mål uden merpris

Eva og Jens fik monteret de nye vinduer i foråret 2010, og forandringen var til at tage at føle på:
– Pludselig at se, at duggen udelukkende er udenfor – det er da et plus! fortæller Jens Odgaard.
Udover de 10 vinduer fik facaden et løft med to meget flotte fyldningsdøre med sideparti.

Eksklusiv alufacade

Parret har fået en moderne løsning med topstyrede vinduer, plast indenfor og alufacade udvendigt – i en spændende farve med struktur, der giver et let rustikt look: Sort sablé 2200. Primos vinduesrådgiver var ikke i tvivl om farve eller vinduestype, og han fik overbevist parret om, at de nye vinduer ville lægge sig pænt op af stilen fra de oprindelige vinduer. Efter et par samtaler og ditto tegnestreger, valgte Eva og Jens at følge rådgiverens råd, og det har de ikke fortrudt.

Noget, der har imponeret Eva og Jens Odgaard, er Primos montører:
– De har været ekstremt effektive og leveret kvalitetsarbejde ud over det sædvanlige – og forlod huset uden at man overhovedet kan se, at de har været her. Altså lige bortset fra, at der sidder nye vinduer og døre overalt, og at de sidder som de skal.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.