Renovering af traditionel byvilla - Primo Vinduer

Renovering af traditionel byvilla

Det er en fornøjelse at se, hvor godt børnene trives i de nye omgivelser
– Vinduerne giver masser af sollys, og det er rigtig godt at vide, at de ikke bliver udsat for træk og skimmelangreb

Kit Nielsen

Opfrisket byvilla

En traditionel byvilla trængte til en opfriskning, samtidig med at den sammenbragte familie havde brug for mere plads. Det oprindelige hus blev renoveret og udvidet til næsten det dobbelte, i forbindelse med renoveringen blev samtlige husets døre og vinduer skiftet ud.

Tilbygningen rummer et ”tårn” med et spændende åbent rum med 1. sal, og her skulle dagslyset komme fra tagkonstruktionen i det øverste plateau – lidt af en udfordring for Primos vinduesdesigner. Resultatet er blevet et spændende og utraditionelt slængehjørne med kig ned til stueplan. Udover ovenlysvinduerne i tårnet er der et oplukkeligt vinduesparti øverst ved trappen, der sørger for masser af lys og mulighed for god udluftning.

Grundig udskiftning

Alle vinduer og døre er i plast/alu med antrazitgrå aluminium på udvendig side: 10 topstyrede vinduer/vinduespartier, en hoveddør og en terrassedør, samt den specielle vindueskonstruktion i toppen af “tårnet”.

Vi har vinduer- og døre af mange forskellige typer. På den måde kan du finde netop det, som du søger. Hvis du har svært ved at overskue det store udvalg, så hjælper vores vinduesrådgivere dig gratis, så du får det rette produkt til netop dit projekt.

Det danske vejr stiller krav. Krav til ordentlige materialer og gennemprøvede konstruktioner. Vi mener, at ordentlige vinduer er billigst i det lange løb. Vi mener minimal behov for vedligehold bør være en selvfølge. Vores program er omfattende, men uanset hvilket produkt du vælger, kan du forvente lang levetid og minimale krav til vedligehold.

Vi ved, hvordan man laver vinduer. Så enkelt er det. Vi har gjort det i 45 år, hvor vi lige fra starten har været blandt de førende inden for den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv.

Vi har vinduesrådgivere klar til at give dig den bedste vejledning til netop dit projekt. Du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud fra en af vores mange dygtige rådgivere.

Vi er en 100 procent danskejet virksomhed, som i mere end 45 år har arbejdet på at vinduer og døre i topkvalitet. Det danske vejr kan være en hård omgang for vinduer og døre, så der skal dansk design og kvalitet til, for at du kan nyde dine vinduer i mange år. Alle vores produkter produceres på vores fabrik i Lintrup lige syd for Kongeåen. Vores dygtige medarbejdere sætter en ære i at gøre det ordentligt. Vi fremstiller et solidt dansk produkt. Dansk håndværk når det er bedst.

Vi tilbyder 10 års garanti, fordi vi stoler på kvaliteten af de vinduer og døre, som vi sender ud fra vores produktionscenter i Lintrup. Vi har en lang tradition for ordentligt håndværk, så du kan glæde dig over dine nye vinduer og døre i mange år.