Materialer

Primo/plast

Vinduer og døre i primo/plast
– med vores unikke detaljer

Plast er et fantastisk materiale til fremstilling af vinduer og døre, men der er meget stor kvalitetsforskel på facadeelementer i plast, så vær forsigtig og omhyggelig, når du eventuelt sammenligner vores produkter med andre plast vinduer og døre på markedet.

Primo System er Danmarks mest solgte plastvinduer og døre igennem mere end 45 år, det er der mange gode grunde til og det forpligter.

Vi gør os umage med alle detaljer, og netop det gøre vores Primo/plast produkter helt unikke. De detaljer kan du læse mere om ved at klikke på de grønne punkter i modellen til højre.

På siden her kan du også læse meget mere om de mange fordele ved vores produkter i Primo/plast.

Karm

Topmoderne højisolerende karm/ramme konstruktion med hele 9 kamre (i både karm og ramme), med stillestående luft bringer vinduets isolerings evnen helt i top.

Glasliste invendig

Glasliste indvendig sikre maksikmal indbrudssikkerhed!

3 – lags lavenergirude

3 – lags lavenergirude, med varm kant er vores standard. Sikre bedst mulig isoleringsevne – se mere under energi.

Karm/ramme profiler

Ekstremt slanke karm/ramme profiler, sikre maksimal glas areal og stor lysindfald, designet af Primo til dansk arkitektur.

Stålforstærkning

Solid stålforstærkning i både karm og ramme på alle 4 sider. Sikre stabile rammer og stabilitet i elementet og problemfri funktion i årtier.  

Primo System i et smukt og dansk design

Ved Primo har vi vores helt eget profilsystem til fremstilling af vinduer og døre i plast. Det er udviklet gennem mange år og designet til danske byggetraditioner i et smukt design med slankeprofiler.

Mange tror at plastvinduer er klodsede og kraftige, men sådan er det ikke med Primo System.

Minimal vedligehold og lang holdbarhed

Intet materiale kræver mindre vedligehold end plast, og intet materiale byder på så lang holdbarhed. Selve plastoverfladen afvaskes i ny og næ med sæbe, og alene derved holder de sig smukke og upåvirkede af vind og vejr i virkelig mange år.

Det er det eneste, der skal til.

Naturligvis skal beslagene smøres med jævne mellemrum, men det er så også det eneste vedligehold, der skal til, når du vælger Primo/plast.

Skabt til det danske klima

Primo/plast vinduer og døre er udviklet specielt til det ofte meget barske danske klima. Særligt i kystnære områder stilles der ekstremt høje krav til materialets holdbarhed. 

De første Primo/plast vinduer og døre, som vi leverede for mere end 45 år siden, sidder den dag i dag stadig i huse over hele landet, og ja de fungerer meget ofte, som var de monteret i går. 

Holdbarheden på Primo/plast er virkelig helt unik. 

Vores plastprofiler er 100% UV-stabile – de nedbrydes ikke af solen og gulner ikke med tiden.

Stålforstærkede profiler er vores kendetegn

Alle vores plastprofiler er forstærket med stål – både karme, rammer og poste. Det er et af vores særlige kendetegn.

Det giver stabile og stærke rammer og karme, der holder længe og sikrer problemfri funktion år efter år.

Andre plastproducenter vælger at spare stålet helt eller delvist væk. Det giver et billigere produkt, men ikke samme styrke og kvalitet.

Primos stålforstærkning er med til at sikre den lange holdbarhed, stabile rammer og gode funktion.